Nalagam

Prosimo, počakajte...

Nagradno žrebanje
GoPro komplet

Pridruži se nam!

Opis nagradnega žrebanja

Ker so člani največje bogastvo našega društva, smo se odločili, da bomo enemu izmed naših aktivnih članov podarili GoPro komplet, ki vsebuje:

 • 1x GoPro HERO 5 BLACK
 • 1x dodatna baterija
 • 1x stojalo GoPro 3-Way
 • 1x san disk 32GB + adapter
 • 1x USB 2.0 polnilni kabel
Izžrebani član oz. članica, bo tako lahko naše skupne in tudi svoje lastne spomine na dogodivščine v gorah ujel/a v kvalitetne video posnetke.

Vsebina GoPro kompleta ni nova, je zelo malo rabljena in z nobenimi znaki uporabe. Originalna embalaža ni priložena.


Zakaj izbrati PD Kranjski gamsi?

PD Kranjski gamsi je sodobno društvo, ki temelji na vrednotah planinskega kodeksa in varnega gibanja v gorah. V letu 2019 smo prvič uspešno izpeljali program “Letos na Triglav”, kjer smo imeli 14 prekrasnih tur in doživetij. Imamo tudi veliko drugih aktivnosti in dogodkov. O preteklih dogodkih si lahko več preberete v našem blogu, o dogodkih za prihajajočo zimo, pa najdete več tukaj.
Za to, da gre naše društvo v korak s časom, pa poskrbi edinstven spletni članski sistem, kjer imajo člani vedno pregled nad dogajanjem v društvu, kot tudi pregled nad svojimi doseženimi cilji, prehojenimi kilometri itd.

Skratka, v našem društvu ni nikoli dolgčas :)
Pridruži se tudi ti

Pravila nagradnega žrebanja "GoPro komplet"

1. člen
Organizator nagradnega žrebanja je Planinsko društvo Kranjski gamsi, Visoko 2, 4212 Visoko.

2. člen
Sodelovanje v nagradnem žrebanju:
V nagradnem žrebanju sodelujejo vsi člani Planinskega društva Kranjski gamsi, ki imajo na dan žrebanja aktivno članstvo.

3. člen
Za izvedbo nagradne igre skrbi odbor v sestavi:

 1. Bojan Mohar, predsednik
 2. Aleš Seme, podpredsednik
 3. Aleš Trilar, Tajnik
Nagradno žrebanje bo izvedeno s pomočjo računalniškega programa, ki bo naključno izbral člansko številko, dne 29.2.2020 po 16. uri. Nagrajenec bo o nagradi obveščen preko elektronske pošte najkasneje do 3.3.2020.

4. člen
Pri nagradnem žrebanju se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o:

 • datumu, uri in kraju žrebanja,
 • prisotnih osebah,
 • poteku žrebanja in
 • nagrajencu/ki.

Zapisnik podpišejo vsi člani komisije.

5. člen
Nagradna vsebuje:

 • 1x GoPro HERO 5 BLACK
 • 1x dodatna baterija
 • 1x stojalo GoPro 3-Way
 • 1x san disk 32GB + adapter
 • 1x USB 2.0 polnilni kabel

Vsebina nagrade je rabljeno blago, brez originalne embalaže in garancije.

6. člen
Nagrade ni mogoče zamenjati za drugo nagrado. Nagrada bo podeljena osebno, na dogodku društva. Nagrajenec mora prevzeti nagrado osebno najkasneje na tretjemu dogodku Planinskega društva Kranjski gamsi, po izvedenem žrebanju. V kolikor nagrajenec nagrade do takrat ne prevzame se šteje, da se nagradi izrecno odpoveduje. V tem primeru se nagrada ne podeli, organizator nagradne igre Planinsko društvo Kranjski gamsi pa postane prost vseh obveznosti do izžrebanca po tem nagradnem žrebanju in lahko nagrado uporabi za kakršen koli drug namen.

7. člen
Podatki o sodelujočih ne bodo posredovani tretjim osebam ali uporabljeni v kakršne koli druge namene. Sodelujoči v nagradnem žrebanju soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

8. člen
Sodelujoči v nagradnem žrebanju se zavezujejo, da se bodo držali pravil nagradne igre. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali kakšni drugi tehtni razlogi.

9. člen
Za tolmačenje posameznih členov tega pravilnika je pristojen odbor (glej 3. člen), ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti odvetnika. Morebitne napake pri delu odbora in pri izvedbi žrebanja bo odbor reševal pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru kršitve tega pravilnika ima vsak udeleženec pravico zahtevati razveljavitev odločitve o podelitvi nagrade, če nagrada ni bila podeljena v skladu z navedenimi pravili.

10. člen
Organizator in udeleženec nagradnega žrebanja bosta vse morebitne spore najprej skušala rešiti sporazumno. V kolikor sporazum ne bo mogoč, je za rešitev spora pristojno stvarno pristojno sodišče v Kranju.

Visoko, 6.1.2020

Spletna stran PD Kranjski gamsi uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše možne spletne izkušnje.

Razumem