Nalagam

Prosimo, počakajte...

Nagradna odprava
#OstaniDoma

Prijava za obstoječe uporabnike kviza

Trenutne razmere so takšne, da je druženje omejeno in so odsvetovane vse aktivnosti tudi v gorah, razen lažjih sprehodov v bližini doma. Zato smo se odločili, da pripravimo Nagradno odpravo #OstaniDoma, ki je sestavljena iz dnevnih kvizov s planinsko tematiko in na tak način malo zamotimo svoje misli. Poleg tega vam bodo po koncu trenutnih ukrepov in razmer, lahko prinesli tudi lepo nagrado.


Brezplačna registracija

Ime
Priimek
E-poštni naslov
Ponovite e-poštni naslov
Geslo
Ponovite geslo

Nagrade

  • 1.nagrada: 1x Google pametni hišni asistent Nest Mini
  • 2.nagrada: 1x majica PD Kranjski gamsi - ACTIVE-DRY°
  • 3.nagrada: 1x majica PD Kranjski gamsi - bombaž

1. nagrada: Google pametni hišni asistent Nest Mini.

Kako lahko sodelujem?

Najprej je potrebna brezplačna registracija tako, da vpišete svojo e-pošto, ime in priimek ter geslo. Ker je sistem za reševanje kvizov ločen od članskega sistema, se morajo tudi člani, za vstop v kviz, brezplačno registrirati. Po uspešni registraciji se prijavite s svojimi vstopnimi podatki in že lahko začnete z reševanjem nagradnih kvizov. Vsak dnevni kviz (etapo) lahko uporabnik reši samo enkrat.

Kaj je Nagradna odprava #OstaniDoma in kako poteka?

Nagradna odprava #OstaniDoma je nagradni kviz, sestavljen iz krajših dnevnih kvizov (etap) s planinsko tematiko. Po vsakem končanem dnevnem kvizu, se vam vpišejo pridobljeni % uspešnosti reševanja, kot točke na vaš račun. Vsak dnevni kviz je možno rešiti samo enkrat. Če ste kakšen dnevni kviz (etapo) izpustili, ga lahko vedno rešite za nazaj, vendar kot navedeno zgoraj, vsak dnevni kviz samo enkrat. Prvo nagrado prejme uporabnik z največ skupnimi točkami. V primeru, da bo takšnih uporabnikov več, se izvede žrebanje dobitnika. Enako velja za dobitnika druge in tretje nagrade. Nagradna odprava #OstaniDoma poteka ves čas trajanja ukrepov o samoizolaciji. Zaključni datum se objavi najkasneje v petih dneh od preklica vladnih ukrepov in umiritvi razmer. Na zaključni datum bodo znani vsi dobitniki.

Pravila nagradnega kviza #OstaniDoma

1. člen
Organizator je Planinsko društvo Kranjski gamsi, Visoko 2, 4212 Visoko.

2. člen
Sodelujejo lahko osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki so opravile brezplačno registracijo in rešijo vsaj en kviz. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradnem kvizu.

3. člen
Osebnih podatkov o sodelujočih ne bodo posredovani tretjim osebam ali jih uporabili v kakršne koli druge namene. Sodelujoči v nagradnem kvizu soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

4. člen
Podelili bomo naslednje nagrade: 1. nagrada: Google pametni hišni asistent Nest Mini (v vrednosti 65,00 €); 2. nagrada: majica PD Kranjski gamsi - ACTIVE-DRY° (v vrednosti 17,50 €); 3. nagrada: majica PD Kranjski gamsi - bombaž (v vrednosti 15,00 €);

5. člen
Nagrade so neprenosljive in jih ni mogoče prenesti na druge osebe. Nagrad ni mogoče zamenjati za gotovino. Nagrajenci bodo o nagradi in njenem prevzemu obveščeni po e-pošti. Nagrado pošljemo nagrajencu po pošti ali pa jo prevzame sam najkasneje v roku 10 dni od razglasitve nagrajencev. V primeru, da bo uporabnikov z največ točkami več, se izvede žrebanje s pomočjo računalniškega programa.

Visoko 16.3.2020

Spletna stran PD Kranjski gamsi uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše možne spletne izkušnje.

Razumem