Nalagam

Prosimo, počakajte...

Blog
PD Kranjski gamsi

Članarina 2023 in darilni boni

  • Objavljeno: 15. dec 2022 ob 08:38
  • Avtor: Skrbnik

Spoštovani, sporočamo vam, da od danes naprej lahko uredite članstvo za leto 2023. Celoten postopek in plačilo uredite na spletni strani PZS. Več o članstvu preberite tukaj.

>>Plan društvenih dogodkov za leto 2023 si lahko ogledate tukaj.<<

Leto 2022 se počasi poslavlja, zato je čas, da se ozremo nazaj in pogledamo, kako uspešno je bilo za naše društvo. Glede na to, da je bilo nekaj daljših obdobij s slabim vremenom, smo vseeno varno in uspešno izpeljali 54 dogodkov, kar pomeni več kot enega na teden.

Kljub skromnim sredstvom društva nam je uspelo usposobiti kar nekaj strokovnega kadra in sicer dva VPZS 1. stopnje, enega VPZS 2. stopnje ter dva markacista, ki sta že letos aktivno sodelovala na kar nekaj akcijah, najbolj odmevna je bila zagotovo markiranje Tominškove poti do Triglavskega doma na Kredarici.

Končno število članov v letu 2022 se je ustavilo pri številki 145, kar pomeni skoraj 70 % rast napram lanskemu letu. Veseli smo, da naša druščina postaja vsako leto večja. Najbolj pa nas veseli dejstvo, da se nam pridružuje veliko mladih, ki se z veseljem udeležujejo društvenih dogodkov in imajo polno zagona za različna strokovna usposabljanja, učenje, sodelovanje in druženje. To je edini pravi način za razvoj in zdravo rast društva.

Ker so člani tisti, ki tvorijo društvo in ga peljejo naprej po poti razvoja, bomo tudi v letu 2023, skupaj s podjetjem Kibuba d.o.o. in Taborniškim domom Šija, med člane podelili darilne bone v skupni vrednosti 250,00 EUR s katerimi si bodo izžrebanci v trgovinah Kibuba lahko izbrali opremo po lastni želji ali pa v Taborniškem domu Šija privoščili pristne domače dobrote.

Podarili bomo 1x darilni bon za 50,00 EUR in 5x darilni bon za 20,00 EUR za nakupe v trgovinah Kibuba ter 5x darilni bon za 20,00 EUR, ki jih boste lahko porabili za okušanje slastnih domačih jedi v Taborniškem domu Šija.

Žrebanje enajstih dobitnikov darilnih bonov bo potekalo na prvi pomladni dan, 21.3.2023. Dobitniki bodo objavljeni na naši spletni strani.

Nazaj na seznam

Spletna stran PD Kranjski gamsi uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše možne spletne izkušnje.

Razumem