Nalagam

Prosimo, počakajte...

PD Kranjski gamsi
članstvo za leto 2024

PD Kranjski gamsi smo res da mlado društvo, tako po obstoju kot po povprečni starosti članov (pribl. 33 let) vendar nas ravno ta mladost in entuziazem naredi posebne. V programu za leto 2024 imamo planiranih 50+ dogodkov, od lahkih, do zelo zahtevnih tur, se pravi, za vsakogar nekaj. Bistvo vsega pa je vsekakor druženje in uživanje v gorski naravi ter spoznavanje novih krajev in ljudi, zato se nam le pridruži in se naužij gorskih doživetij v super družbi. Poleg vsega naštetega si spodaj preberite še ostale ugodnosti članstva.
Se vidimo v gorah!


Zakaj postati član

Člani planinskih društev, združenih v Planinsko zvezo Slovenije (PZS), sestavljamo aktivno skupnost obiskovalcev in ljubiteljev gora, narave nasploh in z njima povezanimi aktivnostmi. Planinstvo kot način življenja pomeni, da se obnašamo do (gorske) narave in vseh njenih obiskovalcev odgovorno, ne glede na zvrst udejstvovanja kot je planinstvo, gorništvo, alpinizem, turno kolesarstvo in športno plezanje. Z včlanitvijo podprete delovanje PZS in PD Kranjski gamsi. Člani smo nezgodno zavarovani za opravljanje številnih planinskih in gorniških dejavnosti. Zavarovanje krije tudi stroške reševanja v tujini s 24-urno asistenco in zdravstveno asistenco za tujino ter zavarovanje zasebne odgovornosti. V slovenskih planinskih kočah prenočujemo ugodneje, s 50 % oz. 30 % popustom. Ugodneje bivamo tudi v več kot 1250 kočah partnerskih organizacij v Evropi in Kanadi.

Vsi naši člani dobijo dostop do spletnega sistema iNaveza, kjer so vedno na voljo informacije o prihajajočih dogodkih, na katere se lahko prijavijo ali odjavijo samo z enim klikom, se pravi, da smo odpravili plakate, telefone in fizični obisk pisarne.

Novi člani

Registracijo opravite neposredno na strani PZS. Na drugi strani (2.korak) izberite možnost "Postani član" in sledite navodilom. S strani PZS boste po pošti prejeli člansko izkaznico in znamkico o veljavnosti članarine za leto 2024 in s tem do vseh ugodnosti in zavarovanja. Več o članarini najdete tukaj.

Pri včlanitvi preko PZS obrazca pazite, da pri 5.koraku (Izbira planinskega društva) izberete Planinsko društvo Kranjski gamsi!

Registacija
Podaljšanje članstva

Podaljšanje članstva uredite neposredno na strani PZS. Pri 2. koraku vpišite vašo 8-mestno člansko številko in priimek, ter izberite "Uporabi stare podatke". S strani PZS boste po pošti prejeli znamkico o veljavnosti članarine za leto 2024.

Pri podaljšanju članarine preko PZS obrazca pazite, da bo pri 5.koraku (Izbira planinskega društva) izbrano Planinsko društvo Kranjski gamsi!

Podaljšaj
Planinska članarina je veljavna od dneva včlanitve do 31. januarja 2025. Člansko zavarovanje je neprekinjeno veljavno do 31. januarja 2025, če do takrat podaljšate tudi članstvo. Sicer je veljavno le do 31. decembra.

Spletna stran PD Kranjski gamsi uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše možne spletne izkušnje.

Razumem