Nalagam

Prosimo, počakajte...

PD Kranjski gamsi
Članstvo za leto 2020.

Spodaj izberite opcijo

Novi člani
Prva opcija je za nove člane. Registracijo opravite neposredno na strani PZS in sledite navodilom. Obvezen podatek, poleg vaših osebnih podatkov, je vaš e-poštni naslov, na katerega boste po plačilu članarine, dobili dostop do našega internega sistema. S strani PZS boste po pošti prejeli člansko izkaznico oz. nalepko o veljavnosti članarine za tekoče leto in s tem do vseh ugodnosti in zavarovanja. Več o članarini najdete tukaj.

Pri včlanitvi preko PZS obrazca pazite, da v obrazcu (3.korak) izberete Planinsko društvo Kranjski gamsi!

Registacija

Obstoječi člani
Druga opcija je namenjena članom, ki ste že plačali letno društveno članarino. Ker smo z sredino leta 2020 vstopili v PZS, imate člani, ki ste že plačali društveno članarino možnost, da doplačate samo še PZS prispevek in tako koristite vse ugodnosti članstva v PZS. Zahtevo pošljete tako, da spodaj kliknete gumb "Doplačilo", ki vam odpre pošiljanje e-pošte. V e-poštno sporočilo vpišite vaše podatke. Po prejeti e-pošti vam na vaš e-poštni naslov pošljemo predračun z vsemi navodili.

Po prejetem plačilu PZS prispevka boste prejeli izkaznico PZS in pripadajoče ugodnosti.

Doplačilo

Sekundarno društvo
Opcija za vse, ki že imajo matično društvo. V primeru, ko je posameznik član v dveh ali več društvih, je možno v ostalih društvih poravnati samo delež društvene članarine. Ta kategorija članarine je možna izključno v primeru predhodnega vpisa članarine za tekoče leto pri matičnem društvu. Izbira te kategorije članstva je možna samo direktno pri drugem društvu, ne pa tudi preko prodajnih mest PZS (spletna stran, pisarna PZS, Petrol). Ta članarina torej ne vključuje deleža za PZS, niti član za drugo društvo ne prejme izkaznice in znamkice. Vse ugodnosti iz članstva PZS uveljavlja s svojo primarno članarino.

Sekundarno društvo

Spletna stran PD Kranjski gamsi uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše možne spletne izkušnje.

Razumem