Nalagam

Prosimo, počakajte...

Blog
PD Kranjski gamsi

Pozitivno mnenje za vstop v PZS

  • Objavljeno: 21. jan 2020 ob 20:24
  • Avtor: Skrbnik

Naša dolžnost je obveščati člane in tudi ostale glede dogajanja o vstopu našega društva v Planinsko zvezo Slovenije (PZS). Danes je potekala seja MDO PD Gorenjske, na katero je bil povabljen tudi naš predsednik, ker je bila ena izmed točk na dnevnem redu, podaja mnenja o vstopu Planinskega društva Kranjski gamsi v PZS.

Na seji so sodelovali vsi predstavniki (večjih) planinskih društev, ki so po dokaj burni, a konstruktivni razpravi, na koncu izglasovali pozitivno mnenje o vstopu PD Kranjski gamsi v PZS. To mnenje bo posredovano PZS, ki bo obravnavala naš vstop v PZS na eni od naslednjih sej (predvidoma četrtek 23.1.2020).

Nekaj besed o današnji seji pa je zapisal tudi naš predsednik:

“Ker je naše PD dokaj novo, je bilo za pričakovati veliko dilem in vprašanj glede našega vstopa v PZS. Upravičeno je bilo mnenje, da drobljenje članov na nešteto manjših društev, ki so večinoma ustanovljena (kot se kasneje izkaže) iz ekonomskih razlogov, ne vpliva dobro na celotno planinsko sfero, vendar pa lahko zagotovim, da naše društvo ni bilo ustanovljeno s tem namenom, ampak z namenom promocije planinstva in sodelovanja, pomoči ter druženja dobrih ljudi.

Zelo cenim tudi pripravljenost za sodelovanje, glede strokovnih kadrov, ki so jih ponudili prisotni predstavniki društev. Vsa društva lahko vedno računajo tudi na našo pomoč.

Vsako negativno mnenje in opozorila mi veliko pomenijo, kajti vedno si bolj zapomnim in osredotočim na te, da lahko stvari izboljšamo oz. uredimo.

Na koncu bi se zahvalil vsem prisotnim, tudi tistim s pomisleki. Upam, da bomo dobili priložnost in vam s časom dokazali, da je bilo vaše današnje izglasovanje pozitivnega mnenja o našem vstopu v PZS pravilno.”

Bojan Mohar, predsednik


Nazaj na seznam

Spletna stran PD Kranjski gamsi uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše možne spletne izkušnje.

Razumem