Nalagam

Prosimo, počakajte...

Blog
PD Kranjski gamsi

Stremimo k učinkovitosti

  • Objavljeno: 22. okt 2021 ob 19:46
  • Avtor: Skrbnik

Ker smo planinsko društvo, zato vedno iščemo pametne rešitve, ki nam omogočajo čim manj birokracije in dovoljujejo več časa za preživljanje v naših prelepih gorah.

Prva taka pametna odločitev je bila prehod na uporabo sistema iNaveza.si, ki jo člani že dobro poznate.

Odprto je ostalo še vprašanje trgovine, kajti naša spletna trgovina je predstavljala kar nekaj dela v ozadju, ob naročilu, zato smo se odločili segment prodaje original izdelkov PD Kranjski gamsi preseliti na stestirano (osebno večkrat) spletno prodajo, ki je vodilna v tem, kar počnejo.


 
Od danes dalje je vse izdelke PD Kranjski gamsi mogoče naročiti v naši uradni spletni trgovini pri ponudniku Teezily.com, ki preverjeno poskrbi za tisk, dostavo in tudi reklamacije.

Za večino naših produktov smo v upanju in z mislimi na ohranjanje narave, izbrali 100% naravni bombaž. Da, lahko bi izbrali najcenejšo varianto, ampak sigurno nebi koristila ne vam in ne naši prelepi zemlji.
 
Povezava do naše uradne trgovine pri Teezily.com je:
https://www.teezily.com/stores/pd-kranjski-gamsi
 
Do nje lahko dostopate tudi s klikom na »Trgovina« v zgornjem meniju strani.

Z nakupom spodbujate razvoj slovenskega planinstva, ker bodo vsa sredstva porabljena za usposabljanje strokovnih kadrov in nakup opreme. Hvala že v naprej za nakup in s tem spodbudo slovenskemu planinstvu in našemu društvu.

Nazaj na seznam

Spletna stran PD Kranjski gamsi uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše možne spletne izkušnje.

Razumem