Nalagam

Prosimo, počakajte...

Blog
PD Kranjski gamsi

Druženje, smeh in flancati

  • Objavljeno: 23. feb 2020 ob 16:48
  • Avtor: Skrbnik

Čeprav je danes nedelja, Gamsi nismo počivali, ampak smo dan namenili druženju in se odpravili na Lubnik.


Dom na Lubniku

Zbrali smo se, pretežno v ženski zasedbi, na parkirišču pri Veštrskem mlinu ob 8ih in se odpravili po grebenski poti na vrh.


Zbor na parkirišču

Pot je bila lepa in brez posebnosti, edino na začetku, nekaj minut hoje, blatna. Zaradi visoke oblačnosti dopoldne vročine ni bilo, zato je bila pot po grebenu pravi užitek. Kdor pozna grebensko pot ve, o čem govorim.


Kratek počitek

Med potjo smo, zaradi odpadlega listja, lahko ujeli tudi kakšen razgled, predvsem pa smo uživali v pogovoru, smehu in druženju.


Pot po grebenu

Pot nas je v slabih dveh urah pripeljala na vrh, kjer smo si nekateri privoščili odlične flancate ob kavi in čaju, ter si vzeli čas za druženje in pogovore o vseh mogočih temah.


Malo pod vrhom, na meji 1000 mnv

Sestopili smo po isti poti. Pri sestopu verjetno zaradi količine konzumiranega sladkorja na vrhu, smeha in zabavnih zgodb ni manjkalo tako, da je pot do parkirišča minila, kot bi mignil.


Pisana druščina vseh starosti

Takšna prijetna nezahtevna druženja, namenjena vsem članom, so vedno nekaj posebnega, ker konec koncev, sproščeno druženje v družbi veselih ljudi, ki obožujejo gore in naravo, je bistvo planinstva.

Upam, da se kmalu vidimo na podobnem dogodku, kjer nas bodo na koncu spet najbolj bolele trebušne mišice ☺

Nazaj na seznam

Spletna stran PD Kranjski gamsi uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše možne spletne izkušnje.

Razumem